Ting jeg kan anbefale nå

Hei. Hva leiter du etter? Er det musikk eller brettspill. Liker du rollespill eller 3D printing. Det skjer masse for tiden i Nørdheim og Hivehub. Så jeg tenkte å skrive litt om ting du kan finne her.

Er du rollespiller eller Spill-leder så har Hotseat blitt oppdatert med masse verktøy. Det er for å lage karakterer, kampanjer, kart og alt annet som kan være til nytte for rollespillere.

Vi bruker Foundry som online hjelpeverktøy, men det fins andre bra også. Og nå som jeg har skaffet Dungeon Alchemist som kan importeres rett inn i Foundry så flyr kveldene.

Vi har startet opp Warhammer kampanjen, Children of Übersreik og har hatt sesjon 0 og sesjon 1. Gruppen gjør mange morsomme valg, som fører historien videre. Det er en glede å være spill-leder for dem

Fylleangst Records gikk ned og er nå på vei opp igjen. Vi har valgt å legge ut album på siden, men å linke til Discogs siden for salg. Inntil videre er det enklere. Det morsomme er at jeg måtte gå gjennom lageret, og det var masse der jeg ikke hadde selv, så da måtte jeg jo kjøpe av meg selv. 🙂

Nørdheimsamfunnet er også på vei opp. Det går treigt, men det kommer seg. Det er mulig at det ikke trengs et slikt forum, men tiden vil vise.

Vi håper jo også på å åpne portene for en ny Nørdheim snart, og da må vi jo se gjennom ting vi kan gjøre. Button maskin er lagt til utstyr vi har. Det begynner å bli en del. Vi har laser, 3D-printer, ølbrygging, musikk og kunst. Brettspill og rollespill. Så nå er det bare å finne et tema og en dato.

Så jeg håper dere finner noe her som kan få 2022 til å bli et bedre år enn 2021. Men finner du ikke noe så si gjerne ifra hva du leiter etter, så skal vi se om vi kan peke deg i riktig rettning.

Godt nytt år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *