Nørdheim og Hivehub 2021

Da var det snart nytt år, og jeg tenkte å oppdatere litt hva som har skjedd dette året. Det har vært en rar og spennende reise. Med serverkræsj, ingen Nørdheim, masse brettspill, nye hjemmesider og alt innimellom.

Først la oss se hvilke sider som nå er oppe

Nørdheim

Dette er en side med bilder og bittelite tekst.

Nørdheimsamfunnet

Vi prøver å sette opp et nytt samfunn. Fjernet forum og cloud greiene og lagde et sted. Der man kan diskutere og finne ut av det man lurer på. Det tar tid å få opp trafikk, men håper at det løsner litt i 2022

Tales from the Hive

En blogg om hva som skjer i Nørdheim og på Hivehub.

Hotseat

Vi spiller rollespill. Både rundt et bord og online. Vi startet opp hotseat for å gi folk en enkel måte å være GM for første gang. Vi prøver å legge opp til One-offs slik at man ikke binder seg til kampanjer og masse kvelder.

Fylleangst Records

En platelabel som har ligget i dvale i lang tid. Vi hadde siden oppe før kræsjet, og holder på å sette den opp på nytt nå. Håper at alt er klart ila 2022

Children of the Übersreik

En av de nye kampanjene som spilles nå. Gruppen har startet som barn i Übersreik, og så får vi se hvor stien fører dem. Gleder meg mye til å se hvordan dette går.

Spillting

Vi har også satt opp mincraft server, kræsjet den og satt den opp på nytt. Det samme med Foundry. Opp og ned. Men nå virker det som de er oppe slik de skal.

2022

Det er sikkert ganske mye mer som skal gjøres i de to dimensjonene, og det er grunnen til vi gjør dette. Samle folk med forskjellige ideer og interesser og gi dem et trygt sted å gjøre det. Vi har jo også sett på et nytt prosjekt, men det tar lang tid. Håper 2022 er året vi kan få prosjekt java opp å kjøre. Gleder meg masse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *